Spring naar inhoud

Een blauwe knie en een koel element

maart 1, 2012

Bij gebrek aan sociale welstand hebben wij weer een nieuwe feestdag in het leven geroepen; de nationale complimenten dag. Feit is dat drie collega’s vandaag al gegrapt hebben; wat zit je haar leuk! Nou bedankt, als ik vanmorgen meer tijd had gehad om het daadwerkelijk te kammen of te modeleren dan had ik dit compliment enorm kunnen waarderen, maar in dit geval weet ik dat het puur en alleen gaat om complimenten dag.

Op mijn zesde verjaardag weet ik nog goed dat ik een paar rolschaatsen kreeg van mijn ouders. Ik was zo ontzettend blij, want ik kon enorm goed rolschaatsen. Althans, zo moeilijk was dat toch niet? Rolschaatsen was iets als lopen, maar dan met wieltjes, toch?
Afijn, mijn nieuwe rolschaatsen haalde ik direct uit de doos en trok ze aan. Groen met roze waren ze, ik weet het nog heel goed. Ik trok mijn oma aan haar arm en zei blij; oma komt mee, dan laat ik zien hoe goed ik kan rolschaatsen. Dat compliment over hoe fantastisch ik kon rolschaatsen was al zo goed als binnen!
Ik stapte naar buiten, zette af met mijn ene been op de deurmat binnen en met mijn andere been schoot ik rechtstreeks in de spagaat. (ook knap trouwens)
Dikke tranen vormden zich al snel in mijn ooghoeken en mijn knie werd dik en blauw. Shit. In plaats van een compliment kreeg ik een koel element tegen mijn been en werden mijn rolschaatsen keurig terug in het doosje gestopt met de woorden; we nemen er wel eens de tijd voor om eens goed te oefenen.

Geen compliment voor mij.

Gelukkig kreeg ik wel bij elke spuug lelijke tekening te horen dat ik fantastisch was en kreeg ik ook een aai over mijn bol bij een mislukte radslag tijdens de gymnastiek uitvoering. Ik heb voldoende complimenten gekregen in mijn leven en daarom weet ik ook dat ze ontzettend leuk en goed voor je zijn.

Daarom wil ik bij deze besluiten dat elke dag complimenten dag mag zijn!
Bedankt voor het lezen leukerd, je bent echt tof!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: