Spring naar inhoud

Groenknijn gaat trouwen

juni 1, 2012

Mama… mag ik lipstick op? Als klein meisje droomt iedere vrouw van de grote dag! Een mooie jurk, alleen maar leuke mensen om je heen en fantastisch weer. Allemaal ingrediënten voor een geweldige trouwdag.
We bedenken ons nog niet als we klein zijn dat ook mister perfect daar voor nodig is, volgens mij is dat op die leeftijd nog gewoon papa! Als je ouder wordt verandert het toch enigszins. Al bij date 1 schiet door je hoofd; is dit wedding material? Zo niet, dan blijft het lekker bij die ene avond wijntjes drinken in de kroeg. Zo ja, dan moet je er werk van maken, want zie die leukerd maar eens bij je te houden tot de grote dag!
Ik had geluk, mijn mister perfect liep rond in de stad waar ik kwam wonen. Copenhagen! Voor een uitwisseling pakte ik mijn koffers en besloot zeven maanden te genieten van alles en nog wat in die geweldige stad. Na vijf maanden was hij daar ineens. Een Zeeuw (terwijl ik mijn moeder nog wel beloofd had met een knappe Deen thuis te komen).
Al snel kregen we oog voor elkaar en tegen de tijd dat we beide weer naar Nederland vertrokken bestond onze wereld alleen nog maar uit roze wolken en veel verliefdheid! HEERLIJK!

Zelfs in het koude Nederland ging het allemaal goed en nu na vier jaar heb ik dan eindelijk die fel begeerde ring gekregen! Nope, hij ging niet op z’n knieën, en nee er was geen paard dat langs galoppeerde en ook speelde er geen film muziek op de achtergrond. Gewoon wij twee, een bos en een weg werp camera! 😀
En nu is het plannen geblazen, want veel tijd hebben we niet! Nog maar twee maanden en dan is het al zover, YES!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: