Spring naar inhoud

Wat trek je eigenlijk aan?

november 12, 2012

Al in juni kreeg ik de eerste mail; Ladies, wat trekken we aan? En geloof mij, mijn vriendinnen waren niet de eersten die over dit onderwerp nadachten. Nee, door het complete zuiden des lands gonsde deze vraag al sinds het vorige voorjaar. Wat trekken we aan?
Ik vond de mail van juni lichtelijk overdreven en ik kan me nog herinner dat ik alles las met een afkeurende blik. Maar vanaf vandaag kan ik me iets meer inleven in hun situatie. Hoewel het voor mij als nuchtere Fries toch iets te ver van mijn bed is kan ik me sinds vandaag bedenken hoe belangrijk die ene vraag in juni wel niet was!

Gezien worden, je ware aard tonen, erbij lopen zoals je alleen doet in je stoutste dromen! Wat trek je aan is een vraag die van levens belang is en die er voor zorgt dat je aanzien krijgt en vrienden maakt! Misschien is die vraag wel zo belangrijk dat het je toekomst kan bepalen, want wie weet loopt jou match er op die avond wel precies zo bij!
De vraag die iedereen zo lang bezig hield is niet zozeer een vraag voor nu, maar het is een vooruitzicht, een wachten dat beloond wordt en een houvast in de koude wintermaanden. Want na de winter is het zover! Dan komt het moment van de waarheid dichterbij en zal een ieder het antwoord onthullen op de vraag waar hij of zij zolang mee geworsteld heeft.

Wat trek je aan?

Vandaag op de elfde van de elfde werd het officiële start schot gegeven. Het moment waarop je stoutste dromen werkelijkheid kunnen worden en je daadwerkelijk jou antwoord in een daad kan omzetten en mag verzamelen wat er bij die outfit hoort. De fantasieën mogen op tafel en de whatsapp groepjes mogen aangemaakt worden, want er is toch niets belangrijker dan er goed bij lopen tijdens die belangrijke momenten in je leven. De momenten die nog lang vereeuwigt gaan worden op je Facebook pagina en ook op die van vele onbekenden.

Dus, wat trek jij deze carnaval aan? Een belangrijkere vraag kan ik me op dit moment even niet voorstellen.
Alaaf!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: